فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

وزیر اطلاعات: آماده حل مشکلات ایرانیان خارج از کشور هستیم| دشمن براندازی را در تغییر ماهیت جمهوری اسلامی دنبال می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۷۴۷۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۱
وزیر اطلاعات: آماده حل مشکلات ایرانیان خارج از کشور هستیم| دشمن براندازی را در تغییر ماهیت جمهوری اسلامی دنبال می‌کند
وزیر اطلاعات با بیان اینکه سفرا پرچمداران جمهوری اسلامی ایران در خارج از مرز‌ها هستند، گفت: وزارت اطلاعات آمادگی حل مشکلات ایرانیان خارج از کشور را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید‌اسماعیل خطیب در گردهمایی رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در خارج از کشور اظهار داشت: شما (سفرا) پرچمدار جمهوری اسلامی ایران در خارج از مرز‌ها هستید که جمهوری اسلامی ایران را در دنیا با شما می‌شناسند.

وی گفت: یکی از دستاورد‌های مهم دولت انقلابی آیت‌الله رئیسی هم‌افزایی و هم‌گرایی در دیپلماسی رسمی، عمومی و پنهان بوده است که نتایج قابل قبولی به همراه داشته است و امروز نتایج مثبت آن را در ارتباط با کشور‌های مختلف شاهد هستیم که این اقدامات امنیت پایدار‌تری را برای کشور به همراه دارد.

وزیر اطلاعات افزود: وزارت خارجه امسال، سال پرکاری را خواهد داشت و برای این‌که بتواند سهم مؤثری در شکوفایی اقتصاد کشور و امید‌زایی و نشاط‌آفرینی مردم و ایجاد یک فضای مثبت در سطح جهانی داشته باشد، نیازمند اقدامات انقلابی و جهادی است.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین خطیب گفت: باید تلاش جدی‌تری صورت بگیرد تا تفاهم‌نامه‌ها و توافق‌نامه‌هایی که در سفر‌های آیت‌الله رئیسی، به کشور‌های مختلف انجام شده است، اجرایی شود؛ تا سهم به‌سزایی در بهبود وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم داشته باشد.  

وی بیان کرد: مجموعه وزارت خارجه عملاً در خط مقدم جبهه مقابله با جنگ ترکیبی دشمن قرار دارد، که می‌تواند در ایجاد فضای پیشرفت، توسعه و ارتقاء اقتصادی کشور نقش مؤثری داشته باشد.

وزیر اطلاعات گفت: دشمن قطعاً به دنبال براندازی است و اساساً از براندازی هم کوتاه نخواهد آمد و براندازی را در تغییر ماهیت جمهوری اسلامی دنبال می‌کند که با عنایات خداوند منان، رهنمود‌های مقام معظم رهبری، همراهی مردم و هم‌گرایی و هم‌افزایی نیرو‌های مسلح و جامعه اطلاعاتی دشمن در رسیدن به مقاصد خود با شکست مواجه شده است.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین خطیب در پایان تأکید داشت: دستگاه‌های ذی‌ربط، حل مشکلات، دغدغه‌ها و نگرانی‌های ایرانیان مقیم و مهاجرت را در اولویت قرار دهند و وزارت اطلاعات آمادگی لازم را برای حل مشکلات این عزیزان دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->